Svt dalarna corona

Coronavirus – så påverkas Dalarna – SVT Nyheter

Coronavirus – så påverkas Dalarna | SVT Nyheter

Här samlar vi rapporteringen om hur coronaviruset påverkar livet i Dalarna. Berätta gärna i vår chatt hur du berörs.

Coronaviruset i Dalarna – SVT Nyheter

Coronaviruset i Dalarna | SVT Nyheter

Fredrik Rücker är smittskyddsläkare i Dalarna och förklarar att även om det finns en tendens att. 1 min. Fortsatt hög smittspridning av covid-19 i Dalarna.

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Dalarna – SVT Nyheter

Dalarna | SVT Nyheter

SVT Nyheter Dalarna ger dig de senaste nyheterna från Dalarnas län.

Fortsatt hög smittspridning av covid-19 i Dalarna – SVT Nyheter

Fortsatt hög smittspridning av covid-19 i Dalarna | SVT Nyheter

12 jan. 2023 — Smittspridningen av luftvägssjukdomar, däribland covid-19, är fortsatt hög och även belastningen på sjukvården. Det uppger Region Dalarna …

Smittspridningen av luftvägssjukdomar, däribland covid-19,  är fortsatt hög och även belastningen på sjukvården. Det uppger Region Dalarna och där Folkhälsomyndigheten rekommenderar alla med symptom på luftvägssjukdomar att stanna hemma.

”Positivt att smittspridningen minskar” – färre fall av covid-19 i …

”Positivt att smittspridningen minskar” – färre fall av covid-19 i Dalarna | SVT Nyheter

17 jan. 2023 — Förra veckan rapporterades det in 213 fall av covid-19 i Dalarna, berättar smittskyddsläkaren Fredrik Rücker. Veckan innan dess var det 379 …

Förra veckan rapporterades det in 213 fall av covid-19 i Dalarna, berättar smittskyddsläkaren Fredrik Rücker. Veckan innan dess var det 379 fall.– Det är en tydlig minskning och det ser lite bättre ut just nu. Smittspridningen minskar både för influensa, covid-19 och RS-virus, säger han.

Folk i Dalarna om pandemitankarna – ”Känns nästan som …

Folk i Dalarna om pandemitankarna – ”Känns nästan som innan” | SVT Nyheter

31 maj 2022 — Allmänhetens tankar runt corona och risken för att få covid-19 tycks ha hamnat i bakvattnet av Ukraina-kriget. När SVT Nyheter Dalarna …

Allmänhetens tankar runt corona och risken för att få covid-19 tycks ha hamnat i bakvattnet av Ukraina-kriget. När SVT Nyheter Dalarna frågade några personer i Falun var det få som var oroliga för sjukdomen, men de ville ändå ta fler vaccindoser så fort som möjligt för dem.

Ser ökning av covidsmittade i Dalarna – uppmanar sjuka att …

Ser ökning av covidsmittade i Dalarna – uppmanar sjuka att undvika julhandeln | SVT Nyheter

20 dec. 2022 — SVT Dalarna har tidigare berättat att region Dalarna flaggat för att antal sjuka i bland annat covid, men också RS-virus, ökar.

Antalet smittade av covidsmittade ökar i länet – samtidigt som influensan och RS-viruset också drabbat allt fler.

Smittspridningen av covid-19 ökar i Dalarna – SVT Nyheter

Smittspridningen av covid-19 ökar i Dalarna – svårt för sjukvården | SVT Nyheter

12 dec. 2022 — Det sker en relativt hastig ökning av konstaterade fall av covid-19 i Region Dalarna just nu. Kombinationen med influensa, RS-virus och …

Det sker en relativt hastig ökning av konstaterade fall av covid-19 i Region Dalarna just nu. Kombinationen med influensa, RS-virus och vinterkräksjuka som just har kommit till länet har gjort läget ganska ansträngt för sjukvården.

Färre covidfall i Dalarna – ”Första gången på länge som det …

Färre covidfall i Dalarna – ”Första gången på länge som det sjunkit” | SVT Nyheter

26 aug. 2022 — Coronaläget ser bättre ut än på länge i Dalarna. Det konstaterar Helena Ernlund, länets tillförordnade smittskyddsläkare.

Coronaläget ser bättre ut än på länge i Dalarna. Det konstaterar Helena Ernlund, länets tillförordnade smittskyddsläkare.– Det är första gången på länge som det har sjunkit. Men samma råd gäller som tidigare – är man sjuk ska man vara hemma, säger hon.

Coronaviruset i Sälen – SVT Nyheter

Dalarnas smittskydd: ”För tidigt säga om fler blivit smittade efter påskresorna”. Resorna till Dalarna ökade under påskhelgen.

Keywords: svt dalarna corona